Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Glavna upotreba Miter Gearbox

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jun 09, 2017

Miter Gearbox Menjač je neka vrsta industrijskih komponenti, može proći sistem prenosa prenosa da bi završio zadatak prenosa snage, a istovremeno i menjačku opremu kao dodatnu opremu za prenosnike, u hemijskoj industriji je takođe vrlo široka upotreba. U ovom radu, detaljno se raspravlja o primeni menjača, Miter gearbox-a, uobičajene greške menjača i mjera dijagnoze.

Korišćenje Menjača

Glavna upotreba menjača je sledeća: prvo, može da promeni brzinu prenosa kroz set zupčanika, često se naziva "menjač" u industriji. Drugo, menjač može promeniti obrtni momenat, tj. U istoj moći prostorije, što je veća brzina prijenosa, osovina zupčanika je manji obrtni moment, s druge strane, veći; menjač koji se koristi za distribuciju struje, u industriji, osoblje može koristiti motor, Miter gearbox kroz glavnu osovinu menjača da utiče na brojne ose, a zatim sve dok jedan motor povuče više opterećenja; menjač ima funkciju kvačila, kočnica je upotreba menjača, Ljudi mogu slobodno da razdvoje dva zupčasta zupčastača i razdvoje teret i motor; u smeru prenosa, preporučljivo je koristiti zupčaste zupčanike u dva navoja da prenose sile u vertikalnom pravcu do osi rotacije sa druge strane.

Drugo, tipični nedostatak performansi menjača

Kroz analizu praktične primene menjača, nije teško odrediti njegovu grešku. Cijeli sistem menjača sadrži ležajeve, zupčanike, transmisiju i strukturu kutije i ostale komponente, kao neku vrstu često korišćenog mehaničkog sistema snage, to je u stalnom kretanju istog vremena, veoma lako se javlja greška mehaničkih dijelova, posebno ležajeva, zupčanika i pogonska vratila od ova tri dela, Miter Gearbox druga verovatnoća je značajno niža od njih.

Kada zupčanik obavlja zadatak, parametar funkcije je iznad dozvoljene maksimalne kritične vrijednosti zbog nedostatka sposobnosti za rad zbog različitih komplikovanih faktora. Njegova manifestacija je takođe raznovrsna, cjelokupna situacija, podijeljena je u dvije glavne kategorije: prva je brzina u kumulativnoj rotaciji postepeno proizvedena, jer se vanjska površina menjača u procesu nosenja relativno velikog opterećenja, Miter gearbox u razmak između zupčastog zupčanika i relativne sile valjanja i klizne sile, vrijeme klizanja trenja i polova na suprotnom kraju pravca je samo obrnuto, dugoročno mehaničko djelovanje će učiniti zatezanje zgloba, pukotine, povećati stepen habanja, prekid brzine postaje neizbežan. Druga vrsta greške je zato što osoblje nije upoznato sa procedurom sigurnog rada ili krši radnu specifikaciju i zahtev, prilikom instalacije stepena zanemarivanja ili u inicijalnoj proizvodnji za neuspjeh pojavljivanja skrivenih opasnosti, Miter Gearbox ova krivica često zato što unutrašnja rupa i spoljni krug zupčanika nisu isti centar, interakcija između oblika oblika greške i asimetrije distribucije ose.

Pored toga, u menjaču svakog dela, osovina je takođe sklona klizanju delova, kada postoji relativno velika osovina za udarno opterećenje, osovina će se brzo deformirati, direktno inducira menjač ove krivine. Kada je dijagnoza greške u menjaču, stepen deformacije različitih osi na udaru pogrešaka menjača je nedosljedan, naravno, postojaće se različite performanse kvara, tako da osa distorzije takođe ima težak i blag. Disbalans osovine će uzrokovati neuspjeh, uzroci su sljedeći: U opterećenju radne sredine, Miter Gearbox tokom vremena deformacije je također neizbežan; sama osovina izlaže niz defekata u mnogim procesnim procesima, kao što su proizvodnja, proizvodnja i obrada, što rezultira ozbiljnim neravnotežem u novoj osi glave.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.