Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Aplikacija Bevel Gearbox je veoma široka

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Menjači se široko koriste u vetrogeneratorima i često se koriste u vetrogeneratorima i predstavljaju važnu mehaničku komponentu. Glavna funkcija menjača je prenošenje snage generisane vjetrobranskim točkovima do mašine za proizvodnju energije i odgovarajuća brzina. Bevel gearbox Obično je brzina vjetroelektora vrlo niska, Mjerni Mjenjač koji je daleko manji od potrebne brzine generacije snage generatora, mora se postići rastom zupčanika menjaca, to će se nazvati i menjačem.

Menjač ima sledeće efekte:

1, ubrzano usporavanje, često se kaže da je menjač brzine menjača.

2. Da biste promenili pravac pogona, na primer, Bevel Gearbox, možemo koristiti dva zupčanika ventilatora da biste preneli snagu na drugu osu.

3, promenite obrtni moment okretanja. Pod istim uslovima snage, brža brzina prenosa, osa manjih obrtnih momčadi, i obrnuto.

4, raspodela snage. Na primjer, možemo koristiti motor, Bevel Gearbox kroz vreteno menjača za pokretanje određenog broja slave, kako bi se postigao motor koji će voziti više opterećenja.

1. Menjač sa zajedničkim dizajnom, prema zahtevu kupca za menjač koji se odnosi na industriju.

2. Da bi se postiglo paralelno vratilo, ortogonska vratila, vertikalna, horizontalna univerzalna kutija Bevel Gearbox, delovi i komponente za smanjivanje modela specifikacija povećali su se.

3. Korišćenje strukture kutija za apsorpciju zvuka, Bevel gearbox veća površina kutije i veliki ventilator, cilindrični zupčanici i spiralni zupčanici koriste napredni proces brušenja, tako da se temperatura mašine povećava, smanjuje buku, operativnu pouzdanost poboljšan, Snaga se povećava.

4. Metoda ulaza: prirubnica motora, ulaz u vrat.

5. Režim izlaza: čvrsta vratila sa ravnim ključem, šuplje vratilo sa ravnim ključem, šuplje vratilo sa brtvljenim grederom, sa šupljim vratilom sa spojnim priključkom, čvrsta vratila sa priključkom za spline i čvrsto vratilo sa prirubničkom vezom.

6. Instalacija kutija: horizontalna, vertikalna, osnova za okretanje, obrtni moment.

7. Proizvodi goničaste kutije su od 3 do 26 specifikacija, pogon brze menjača serije 1 do 4, brzina od 1,25 do 450; i R, K, S serija kombinacija da bi dobili veći odnos.

Uobičajene metode podmazivanja za menjače su podmazivanje ulja za grejanje, podmazivanje podmazivnog maziva, podmazivanje čvrstog maziva na više načina. Zaptivka je bolja, brzina je velika, Bevel Gearbox opterećenje je veliko, mogu se koristiti dobre performanse zaptivanja ulja za podmazivanje ulja; jer zaptivanje nije dobro, niža brzina može koristiti podmazano mazivo za podmazivanje; za primanja bez nafte ili prigodom u visokoj temperaturi mogu se koristiti dva mulibidna sulfidna ultraljka maziva u prahu.

Menjač je važan deo mehaničkog menjača koji se široko koristi u paru zatezanja zupčanika, zbog neizbežnog postojanja terena, zuba i drugih grešaka u toku operacije će proizvesti mjerenje udara i frekvencija zatezanja frekvencije koja odgovara buci , Učvršćuje se trenje između površine zuba zbog relativne klizne trenje. Pošto su zupčanici osnovni delovi pogona menjača, Bevel gearbox smanjuje šum brzine potreban za kontrolu šuma menjača. Uopšte, buka prenosnog sistema se javlja uglavnom u sledećim oblastima:

1. Aspekt dizajna zupčanika. Nepravilan izbor parametara, slučaj slučajnog slučaja Bevel Gearbox je suviše mali, nepravilna modifikacija profila ili bez modifikacije, struktura gearbox-a je nerazumna i tako dalje. Gubitak osnove obrade gvožđa i greška profila zuba su preveliki, bočni jaz je prevelik, površinska hrapavost je prevelika i tako dalje.

2. Zupčanici i menjač. Zbirna ekscentričnost, preciznost kontakta bevel gearbox-a je niska, paralelnost osovine je loša, osovina, ležaj, bevel gearbox su tvrdoća nosača nije dovoljna, preciznost rotacije ležajeva nije visoka i praznina nije odgovarajuća.

3. Ostali aspekti ulaznog obrtnog momenta. Fluktuacija obrtnog momenta opterećenja, torziona vibracija sistema vratila, ravnoteža motora i drugih parova prenosa.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.