Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Provera elastičnosti bevel gearbox-a

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Oct 20, 2017

Kod kutije, mala kočna vretena, velika zupčasta zupčanici i ležajevi i ostale komponente. Ulazno vratilo je integrisano sa malim zupčastim zupčanikom, a drugi kraj sa prirubnicom prirubnica. Bevel gearbox Prirubnica je povezana sa kućištem za prenos preko vratila menjača.

Menjač se koristi na slici 4 i prikazuje jedinstveni režim cilindričnog zupčanika, uglavnom sastavljen od dve osovine. Ulazna osovina 5 je prva osovina čiji ulaz je povezan sa motorima pomoću splina i malih ravnih cilindričnih zupčanika 8 koji se klizaju u aksijalnom pravcu pomoću splinova. Osovina 3 je druga osa, Bevel Gearbox i osovina je opremljen velikim zupčastim zupčanikom 1 da bi se osovina rotirala. Zupčasti menjač Menjač osovine je opremljen cilindričnom kvačilom koja je spojena sa velikom cilindričnom zupčanikom 1 pritiskom viljuške 7 na osovinu kvačila 6 da bi se pogonila mala ravna cilindrična zupčanica 8.

Menjač osovine II je opremljen kvačilom kojim upravlja cilindar, a kada se brzo putuje, zupčanik 8 je odvojen od zupčanika 1. Kada se radi, Bevel gearbox je zupčanik 8 povezan sa zupčanikom 1 kroz cilindar za kontrolu vazduha i osovina postaje pogonska vratila. Ova kutija osovine ima konstrukciju vratila kvačila, tako da u dva uslova konverzije, ako kontrolni deo cilindra ne može uspešno završiti kretanje brzine 8, to će dovesti do oštećenja čitavog prenosnog sistema, stoga Bevel Gearbox, obično mora obratiti pažnju na dio kontrole vazdušnog cilindra kvačila inspekcije i održavanja.

(1) da zabrani tamping automobil i stabilizuje automobil za prenosnu mašinu, mašina nije čak ni rad na automobilskoj prikolici, posebno naišao na uzbrdo, trebalo bi da bude nekoliko automobila koji istovremeno izlaze (ali treba obratiti pažnju na datoteku, Povratak na rad sinhronizacionog problema, Bevel Gearbox automobila za ojačanje kontakta), kako bi se izbjeglo glavni automobil za pokretanje preopterećenja menjača izazvanog oštećenjem mjenjača osovine.

(2) da biste ojačali kontrolu nivoa ulja, nivo ulja je previsok ili suviše nizak će dovesti do pregrijavanja kućišta, temperatura kutije ne sme biti veća od 95 ℃.

(3) ulje redovnog zamjenskog zupčastog menjača, pronađeno abnormalno abrazivno, bevel gearbox od materijala koji treba pažljivo analizirati kako bi se utvrdile razlozi, situacija je neophodna za pregled kutije.

(4) redovno proveravajte da li je rad sa klipnim menjačem normalan. Metoda bevel gearbox-a je: kutija izvan cjevovoda spojeva cevi naftovoda, tako da velika mašina za pomeranje daljine ili okretanje točkova nakon nekoliko krugova, pratite cjevčice na očitnom ulju, Bevel gearbox ako ne i potreba za demontažu klipna pumpa Proverite uzrok koji treba isključiti. Pošto se ležajevi menjača sa malim kosim zupčanikom oslanjaju na klipnu pumpu kako bi obezbedili podmazivanje ulja, ili bi bilo lako umanjiti ulje, tako da je poslednji uzrok oštećenje menjača.

(5) na kutiji za menjač da biste podesili balans vibracione podloge kako biste ojačali elastičnost podešavanja, pravovremno podešavanje sile stezanja Bevel Gearbox, Bevel gearbox smanjuju vibracije i oštećuju dijelove prenosa neželjenih efekata. Godišnja inspekcija treba da bude uravnotežena delova rupa za zglobne ležajeve i spojni čep za ispitivanje magnetnih čestica, redovno podmazivanje.

(6) na pomoćnom pogonu menjača da biste obratili pažnju na kvačilo cilindra, Bevel Gearbox viseća oprema je fleksibilna, na mestu, zamenite motor ulja kada pažnja ulazne i izlazne mreže ne može da se obrne, inače će izazvati veliki rad mašine spori i slabi, samo bevel gearbox i samo operator polja Posmatrajući spoljni fenomen, nije lako pronaći razlog za neuspjeh, na neugodnost rješavanja problema.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.