Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Mehaničke osobine bevel gearbox-a

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Spiralni zupčanici su glavni delovi pogona utovarivača. Aktivna heličasta zupčasta brzina je snaga koja se prenosi od prenosa automobila do pogonjenog zupčastog zupčanika, Bevel Gearbox koji pogoni snagu do diferencijala.

Spiralni zupčanici su glavni delovi pogona utovarivača. Aktivna heličasta zupčasta brzina je snaga koja se prenosi od prenosa automobila do pogonjenog zupčastog zupčanika, Bevel Gearbox koji pogoni snagu do diferencijala. Zidni menjač Stoga je aktivna struktura heličnog zupčastog zupčanika zupčasta vratila, jedan kraj je spline, povezan sa izlaznom osovinom za prenos menjača, drugi kraj je spiralni zupčanik; pređeni zupčasti zupčanik je disk gear, prečnik je veći od aktivne spiralne zupčaste brzine, usporavanje, dok čak i duž obima nekoliko rupa za vijak, tako da se pogonjeni zupčanici popravljaju zavrtnjima u diferencijalnoj školjci, snaga će se smanjiti nakon prenos na diferencijal. Aktivni zupčasti zupčanici imaju visoku brzinu prijenosa prilikom prenosa velikih obrtnih momčadi i podložnu udarnim opterećenjima prilikom utovarivanja i kočenja. Glavni načini neuspjeha takvih zupčanika su habajući, bevel gearbox i rušenje. Dakle, aktivni zupčanici sa zupčanicima od spiralnih žlijebova trebaju ispunjavati sljedeće zahtjeve performansi: ① dobre mehaničke osobine; ② dobre performanse kaljenja čelika; ③ dobra otpornost na udarce; ④ dobra tvrdoća srca; ⑤ dobre toplotne deformacije.

Uslovi za aktivno spiralno zupčanje i zahtevi za performansom, tehnički zahtevi: ① kovanje ne sme imati kvašne kvarove. ② normalizirajuća terapija HB179-217. ③ Tvrdoća površinske karburzije HRC58-62, tvrdoća srca je HRC32-45, promjena tvrdoće prelaznog sloja treba da bude spora dok supstrat nije nisko ugljenik, dubina uljepšavanja je 1.0 ~ 1.4mm, bevel gearbox a sadržaj ugljenika je 0,8% ~ 1,05%. ④ standardi metalografske inspekcije treba da budu u skladu sa standardima "standardi metalografskog ispitivanja karburatora" (JB1673-75). ⑤ temperiranje pri niskim temperaturama vrši pešenje.

Postojanje zupčanika ima određene prednosti, može dovesti do stabilnosti mašine, ključ je zbog postojanja zupčastih zupčanika, Bevel Gearbox-a ne moramo ovo uznemiravati. I vreme je da radite sa stabilnim karakteristikama performansi, Bevel Gearbox kako to reći? Videli smo vreme robe, često moramo da popravimo i veoma utičemo na operaciju.

Međutim, postojanje steznih zupčanika, Bevel Gearbox, vidimo da se takav rad ne bi desio, i relativno je stabilan, korišćenje prirode kontrasta. Bevel gearbox i roba za zupčastu brzinu da bi se naša stopa konverzije bila veoma visoka, ne moraju biti tako napred i nazad za ovaj deo, Bevel Gearbox, tako da nam daju još neke prednosti.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.