Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Ukupna performansa

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Menjač je jedna od ključnih komponenti MPS cementare, njegova operacija je normalna ili nije direktno povezana sa ukupnim performansama mlinara. Menjač Menjač menjač uglavnom sadrži školjku, set zupčastih zupčanika sa zupčanikom, planetarnog zupčastog zupčanika, poklopca, zaptivke, potisnog ležaja itd. Koji pogoni motor, preko zglobnog zupčanika i planetarnog zupčanika postavljen da pogoni ploču u potisnom ležaju Na kretanju, jer ležište potiska i spoljni poklopac između formiranja filma ulja pod visokim pritiskom, mogu osigurati glatko i efikasno rad brušenja. Istovremeno, spoljašnji poklopac i ljuska između upotrebe labirintnih pečata, Bevel Gearbox efikasno sprečavaju prašinu. Sa menjačem spojenim na dijelu posude prikazan na slici 2, kada kretanje menjača, kroz vijak, pokreće cijeli dio mljevene posude, mlinovog valjaka i brušenja posude između formiranja mlevenja materijala.

U proizvodnoj liniji od 4000t / d MPS cementovoj mlinskoj inspekciji ustanovljeno je da se menjača zaptiva na rđu iz vode (dva), postoje očigledni znaci korozije, ali izgled gumenog prstena zaptivke nije oštećen, tako da su početne spekulacije da unutrašnja korozija, Bevel Gearbox Ali specifična situacija mora biti otvorena nakon što se poklopac odredi. Od velikog značaja, proizvođači FLENDER-a su takođe posebno poslati na scenu kako bi se bavili, Bevel Gearbox se složio da otvori poklopac mjenjača.

1) Uklonite glavni motor sa unapred postavljenim putovanjem, a zatim uklonite posudu i menjač pomoću hidrauličnog ključa, mjenjača i terena

(2) u menjaču menjača pre nego što je potrebna podrška dijelova uključuju: valjak, valjak sa kotačicom koji je povezan sa ramom pod pritiskom, podupira štap okvira pritiska, disk i druge dijelove. Prvo pomoću specijalnog alata će biti povezano sa valjkom, a zatim se ukupni držač za alat postavlja u sredinu platforme za dizanje šipke. Kada hidraulični džek podiže posudu sa dna, valjak, okvir za pritisak, ručica, bevel gearbox itd. Će se podići zajedno.

U procesu podizanja postoje dve tačke: Napomena: Kako se strana čaše vraća na strugač, u procesu podizanja gornjeg kraja interferencije s vetrenim prstenom, Bevel gearbox tako prvi u ručnoj tikvici sa rogom sa vjetrom Prstenasti prsten na položaj ometanja s mlevnim posudom; podignite posudu tokom procesa, kako biste sprečili podizanje dijela nagiba (što dovodi do brušenja posude i menjača između zatvarača), potrebno je da izmerite dno posude i mjenjača na površini udaljenosti, Bevel Menjaš jednu osobu koja upravlja električnom hidrauličkom priključkom da bi zadržala nivo podizanja, umjesto da se oslanja na tri hidraulične sinkronične dizalice. U procesu podizanja brušene posude, Bevel Gearbox potrebno je da zakačite džek pomoću navrtke kako biste sprečili povređivanje.

(3) vrh posude za potpuno izlaganje pin i ostaviti dovoljno da se isele iz prostora, počelo je izdvajanje menjača. Izvlačenje mjenjača ručnim dizalicom i okruglim sa završetkom. Prvo, Bevel Gearbox uklonite menjač sa staze i očistite, i koristite 4 mala priključka u menjaču četiri ugla da biste sinhronizovali svoj gornji, Bevel Gearbox, dok ne možete stići do 20 mm okrugle trake do sada (11 strana, ukupno 22).


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.