Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Bevel Gearbox Rapid Development

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jun 23, 2017

Sa brzim razvojem željezničke industrije, za izgradnju pruge, održavanje i popravak velikih mašina za održavanje puteva takođe je bio brzi razvoj. Bevel Gearbox Trenutno se široko primenjuje u kineskim mašinama za održavanje železničkih puteva u sledećem: tamping automobil, stabilan automobil, mašina za čišćenje, balasta plastična automobila, brušenje šina i tako dalje. Svaka vrsta mehaničke osovine menjača prema sopstvenim modelima potreba rada ima svoj jedinstveni dizajn pogona, ali kao važan deo mašine za održavanje puteva, moraju ispuniti sljedeće zahtjeve: ① brzu brzinu i brzo mogu ući i izaći iz bloka; ② njihove sopstvene operacije moraju putovati; ③ različite vrste mehaničkih uređaja vezanih za potrebe trčanja. Bevel gearbox Ovaj rad uglavnom analizira radnu strukturu i princip prenosa stabilizacionog kola za stabilizaciju osovine DC-32 i WD-320 i objašnjava metodu rukovanja greškama kroz praktični slučaj

Menjač osovine je poslednji deo pogonskog sistema koji prenosi snagu na par točkova, smanjujući brzinu pogonske osovine ili hidrauličnog motora, povećavajući obrtni moment i pogoršavajući točak. U raznim masinskim mašinama za održavanje puteva, struktura prenosnika osovine, odnos brzine nije isti, trenutni WD-320 stabilizovani sistem za vožnju u automobilu i DC-32 tamping automobil su u osnovi isti, Bevel Gearbox tako da su dve osovine Menjači su u osnovi isti. U ovom dijelu strukture konstrukcije samo na tramkarsku osovinu, kao primer za analizu.

DC-32 tamping automobil ima tri osovinska menjača, podeljen u aktivni mjenjač sa osovinskim osovinama (u daljem tekstu: osovina zupčaste kutije Ⅰ) i pogonsko vratilo sa osovinskom osovinom (u daljem tekstu: osovina menjača Ⅱ) dva tipa. DC-32 tamponiranje automobila sa brzim nizom brzina dva seta sistema prenosa, brzom vožnjom pomoću hidrauličnog mehaničkog prenosa, vožnje sa niskim brzinama pomoću statičkog hidrauličnog pogona.

Kada se nabijač kreće sa velikom brzinom, dve ose osovine su pogonska vratila. Trasa pogona je: motor → hidraulični pretvarač obrtnog momenta → menjač → izlazna osovina → kućište za prenos → pogonsko vratilo → mjenjač osovine → točak.

Kada se mašina za tamponiranje radi, potrebno je pokrenuti, kočiti ili komutirati korak po korak tampinga. Put pogona je: motor → hidraulični prenos → uljna pumpa → uljni motor → menjač → pogonsko vratilo kutija izlazna vratila → pogonsko vratilo → kutija za prenos → pogonsko vratilo → kutija za osovinu → prednji podmetač → točak. Istovremeno, još jedan uljni motor (pomoćni motor) pogoni zadnji deo podmetača kao pomoćni pogon za povećanje vuče na točkovima.

Struktura menjača osovine II je prikazana na slici. Menjač se koristi na slici 4, prikazuje jedinstveni režim cilindričnog zupčanika, uglavnom sastavljen od dve osovine. Bevel gearbox Ulazna vratila 5 predstavlja prvu osovinu, a ulazni kraj je spojen sa motornim čepovima i mali cilindrični zupčanik 8 koji je klizač u aksijalnom pravcu pomoću spline. Osovina 3 je druga osa, a osovina je opremljena velikim zupčastim zupčanikom 1 da bi se osovina rotirala. Menjač osovine je opremljen cilindričnom kvačilom koja je spojena sa velikom cilindričnom zupčanikom 1 pritiskom viljuške 7 na osovinu kvačila 6 da bi se pogonila mala ravna cilindrična zupčanica 8. Prenosni odnos menjača osovine je 1: 3.944.

Slučaj II prijenosa osovine je opremljen kvačilom pomoću cilindra. Kada se brzo putuje, zupčanik 8 je odvojen od zupčanika 1. Kada se radi, Bevel gearbox zupčanik 8 se uključuje sa zupčanikom 1 kroz cilindar za kontrolu vazduha, a osovina postaje pogonska vratila. Ovaj tip osovine menjača zbog dizajna osovine kvačila, tako da u dva uslova konverzije, Bevel Gearbox ako kontrolni dio cilindra ne može uspješno dovršiti kretanje zupčanika 8, to će dovesti do oštećenja čitavog prenosni sistem, stoga, obično mora obratiti pažnju na deo kontrole vazdušnog cilindra sklopke inspekcije i održavanja.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.