Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Stabilne performanse stražnjeg gonjenja

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Oct 12, 2017

Postojanje zupčanika ima određene prednosti, Bevel Gearbox može donijeti stabilnost mašine, ključ je zbog postojanja postrojenja zupčastih zupčanika, mi to ne moramo uznemiravati. I vrijeme je da radite sa stabilnim karakteristikama performansi, kako to reći? Videli smo vreme robe, često moramo da popravimo i veoma utičemo na operaciju.

Međutim, postojanje proizvoda od zupčanika, vidimo da se takav rad ne bi desio, i relativno je stabilan, upotreba prirode kontrasta. I roba zupčanika za uspostavljanje naše stope konverzije je vrlo visoka, ne mora biti tako napred i nazad za ovaj dio, tako da nam daju još određene prednosti.

Spiralni zupčanici su glavni delovi pogona utovarivača. Zupčasti menjač Aktivna heličasta zupčasta zupčanik je snaga koja se prenosi od prenosa automobila do zupčastog zupčastog zupčanika, što dovodi snagu na diferencijal. Dakle, aktivna struktura heličnog zupčastog zupčanika je zupčanica, jedan kraj je spline, povezan sa izlaznom osovinom za prenos menjača, drugi kraj je spiralni zglob; prijenosni zupčasti zupčanik je disk gear, prečnik je veći od aktivnog spiralno zupčastog zupčanika, usporavanje, dok čak i duž obujmice nekih otvora za vijak, tako da se pogonjeni zupčanici popravljaju zavrtnjima u diferencijalnoj školjci, Bevel Gearbox će se smanjiti nakon prenosa na diferencijal. Aktivni zupčasti zupčanici imaju visoku brzinu prijenosa prilikom prenosa velikih obrtnih momčadi i podložnu udarnim opterećenjima prilikom utovarivanja i kočenja. Glavni načini neuspjeha takvih zupčanika su habanja, pucanje i lomljenje. Dakle, aktivni zupčanici sa zupčanicima od spiralnih žlijebova trebaju ispunjavati sljedeće zahtjeve performansi: ① dobre mehaničke osobine; ② dobre performanse kaljenja čelika; ③ dobra otpornost na udarce; ④ dobra tvrdoća srca; ⑤ dobre toplotne deformacije.

Uslovi za aktivno spiralno zupčanje i zahtevi za performansom, tehnički zahtevi: ① kovanje ne sme imati kvašne kvarove. ② normalizirajuća terapija HB179-217. ③ Tvrdoća karburisanja na površini je HRC58-62, tvrdoća srca je HRC32-45, promjena tvrdoće prelaznog sloja treba da bude spora dok supstrat nije nisko ugljenik, dubina uljepšavanja je 1.0 ~ 1.4mm, a sadržaj ugljenika je 0,8% ~ 1,05%.

Njeno kretanje je isto kao i kod frikcionog točka točkova, koji se sastoji od par vertex rešetki, a njegov frikcioni konus je ekvivalentan konusnoj brzini. Bevel gearbox Ugao između konusa i ose i ose se naziva ugao konusa. Ugao između osovine zupčanika zupčanika = 1 + 2, koji se može odrediti po potrebi, obično 90. Prenosni odnos za formulu, n, Z, d, respektivno, za brzinu, Bevel Gearbox broj zuba i zupčanika kružnog toka prečnik kruga, stepen prenosa nogu prema obliku dužine zuba zuba može se podeliti na ravne zube, spiralne zube, lukove za zube i slično nekoliko. Bevel Gearbox Koristi se ravnomerno zupčasti zupčanici; spiralne zupčanike se retko koriste i postepeno se zamenjuju zupčanicima od spiralnih zupčanika zbog poteškoća u mašinstvu. Spiralni zupčasti zupčanici zahtevaju specijalizovanu mašinsku obradu alata, ali su stabilniji od ravnih zupčanika visoke, nalaze se u automobilu, traktoru i mašinama za proizvodnju uglja radi promovisanja upotrebe.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.