Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Oblik pogonskog pogona Miter Gearbox

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Vjetreni generator energije je snaga vjetra u mehaničku snagu pogonske mašine, poznate i kao vjetrenjače. Uopšteno govoreći, to je vrsta sunčevog izvora toplote, Mitre Gearbox atmosferu kao radni medijum toplote koristeći generator. Vjetreni generatori koriste prirodnu energiju, mnogo bolje od proizvodnje električne energije. Ali ako je upotreba za hitne slučajeve i dalje manje od dizelskih generatora.

Vjetroturbina se sastoji od vjetroturbine, sistema prenosa, sistema Miter Gearbox yaw, hidrauličnog sistema, kočionog sistema, generatora, upravljačkog i sigurnosnog sistema, nacelle, tornja i temelja.

Glavne komponente funkcije navedene u nastavku:

(1) List lista je jedinica koja apsorbuje energiju vetra i pretvara kinetičku energiju vazduha u mehaničku energiju rotacije radnog kola.

(2) sistem zatezanja promenom ugla naginjanja noža, Miter Gearbox tako da listovi u različitim brzinama vjetra na najbolji način apsorbuju energiju vjetra, kada se brzina vjetra pomjera od brzine vjetra, oštrica je srušila kočnicu.

(3) menjač menjača je vjetrobran u vjetru pod dejstvom snage generatora i dobijanja odgovarajuće brzine.

(4) Generator generator je rotacija mehaničke kinetičke energije rotora u električne komponente. Rotor je povezan sa frekventnim pretvaračem i može obezbediti podesivi napon frekvencije u krugu rotora. Miter Menjač (metalna obrada je zaista dobra) Brzina izlaza može se podesiti u rasponu od ± 30% od sinhrone brzine.

(5) sistem zglobnog zupčanika aktivan na obliku pogona vjetra i sistem upravljanja koji se poklapa, tako da je radno kolo uvijek u vjetrovitom stanju, u potpunosti iskorištava energiju vjetra, Miter Gearbox poboljšava efikasnost proizvodnje električne energije. Dok obezbeđuju potreban blokirni momenat kako bi osigurali bezbedan rad uređaja.

(6) Vratilo kotača Uloga čvorišta je da drže sečiva zajedno i nosite različita opterećenja na sečivu, a zatim pređite na osovinu generatora. Struktura glavčine je opremljena sa tri radijalne rakete.

(7) osnova montažne osnove je osnova, Miter gearbox sledeći sklop platforme, sklop platforme, lestvičasti rezervoar i druge komponente. Kroz osovinski nosač povezan sa kulom, i kroz sistem zupčanika za pokretanje sklopa kabine, sklopa agregata, sklopa sistema za fugiranje.

Vjetroturbina radi kroz vjetar kako bi promovisala rotaciju radnog kola, Miter Gearbox, a zatim preko sistema prenosa kako bi ubrzala brzinu generatora za pokretanje proizvodnje električne energije generatora, (obrada metala je zaista dobra) efektivna energija vjetra u električnu energiju. Prema trenutnoj tehnologiji vetrenjača, oko tri metra u sekundi brzine vjetra (stepen vjetra), možete započeti proizvodnju struje.

Najčešća struktura velikih vjetroagregata povezanih na mrežu je horizontalna osovina vjetrenjača sa tri lopatice i montirana je na uspravno cijevni toranj sa lopaticama vjetroturbine napravljene od kompozitnog materijala. Miter Menjač Za razliku od malih turbina vjetra, vjetroturbine Miter Gearbox-a velikih turbina vjetra se spinjavaju prilično sporo. Relativno jednostavne turbine vjetra se koriste pri fiksnim brzinama. Obično sa dve različite brzine - sa malom brzinom i velikom brzinom u jakim vetrovima pod slabim vjetrom. Ovaj indukcioni generator indukcije motora sa fiksnom brzinom može direktno generirati AC frekvenciju mreže.

Relativno novi dizajn je uglavnom promenljiva brzina (kao što je V52-850 kilovata vjetroturbinske turbine brzine od 14 u minuti do 31.4 u minuti). Sa promenljivom brzinom, Miter Gearbox aerodinamička efikasnost vjetroturbine može se poboljšati kako bi se izvukla više energije i manji buka u slabim vjetarskim uslovima.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.