Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Miter Gearbox Otpornost na vožnju

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Sep 30, 2017

Menjač je zasnovan na principu modularnog dizajna modularnog dizajna, Miter Gearbox značajno smanjuje tip delova, pogodan za proizvodnju velikih razmera i fleksibilnu selekciju. Takođe poznati kao menjači (tj. Prenosi) u automobilskim dijelovima.

1, u širokom opsegu da bi se promenila veličina brzine vožnje automobila i veličina točkova na točku vožnje automobilom.

Zbog različitih uslova vožnje automobilom, potrebno je da se brzina putovanja i obrtni moment vozila značajno razlikuju. Na primjer, Miter Gearbox u brzoj brzini puta bi trebao biti u stanju da dostigne 100 km / h, au urbanim područjima brzina često iznosi 50 km / h ili tako. Prazna vozila u pravcu na putu, otpor pri vožnji je vrlo mali, a onda kada se učita uzbrdo, otpor pri vožnji će biti sjajan. Miter Menjač Karakteristike opsega brzine automobila motora su manji, a opseg obrtnog momenta ne može da zadovolji stvarne potrebe puta.

Ručna kola motornog motora uglavnom mogu da se okreću u jednom pravcu, a automobil ponekad mora biti u mogućnosti da se vrati unazad, Miter Menjač, ​​tako da se vozilo često koristi za obaranje vozila.

Kada je kvačilo uključeno, Miter gearbox menjač ne može izlaziti napajanje. Na primjer, moguće je osigurati da vozač oslobodi pedalu kvačila s vozačevog sjedišta kada se motor ne isključi. Prenos pomoću mehanizma za promjenjive brzine prenosa i mehanizma za kontrolu brzine u dva dela. Glavna funkcija mehanizma prenosa brzine je promjena vrijednosti i pravca obrtnog momenta i brzine; Miter Gearbox glavna funkcija kontrolnog mehanizma je kontrola mehanizma prenosa, kako bi se postigao transformacija odnosa prenosa prenosa, odnosno Miter Gearbox za postizanje pomaka kako bi se postigao obrtni moment sa varijabilnom brzinom.

Mehanički menjač se uglavnom koristi za smanjivanje principa prenosa zupčanika. Jednostavno rečeno, menjač ima više setova brzina od različitih zupčanika, a automobil kada se ponaša pomeranje, Miter gearbox koji je, kroz rad menjača, na različite zupčanike. Na primer, pri maloj brzini, tako da prenosna oprema od velikog rada, i pri velikoj brzini, tako da je prenosna oprema od malih radova.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.