Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Miter Gearbox veća snaga

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Oct 20, 2017

Menjač je vrsta uređaja za prenos koji postiže promenljivu brzinu pomoću zupčanja brzina. Postoji mnogo primena u brzini industrijskih mašina. Miter Gearbox Menjač u vratilu niske brzine montiran na velikoj brzini, brza vratila montirana na zupčanici, kroz zatezanje i prenošenje zupčanika, možete završiti proces ubrzanja ili usporavanja.

Menjač je obično zajednički dizajn, ali u posebnim slučajevima dizajn menjača može se menjati u skladu sa potrebama korisnika, varijantom za industrijski specifični menjač. Miter Menjač Dizajn mjenjača, paralelno vratilo, vertikalna vratila, opća kutija i različiti dijelovi mogu se menjati u skladu sa zahtevima korisnika

Kutija za kretanje ima stabilnu i pouzdanu, visoku snagu prenosa. Spoljna konstrukcija kutije menjača može se napraviti pomoću materijala koji apsorbuje zvuk kako bi se smanjio buka nastala tokom rada menjača. Sama menjač ima strukturu kutija sa velikim ventilatorom koji može efikasno smanjiti radnu temperaturu menjača. U procesu korišćenja menjača za pravovremeno čišćenje glavnog menjača. Miter Menjač Menjač mašina za menjač pomoću menjača originalnog sistema za ulje i ulje i filtrira ulje nakon čišćenja menjača da očistite menjač bez ikakvih hardverskih postrojenja, nemojte dodavati bilo kakvo sredstvo za čišćenje kako biste osigurali siguran rad mjenjača produžiti vijek trajanja mjenjača.

Pored funkcija usporavanja, menjač takođe ima funkciju promjene pravca prenosa i obrtnog momenta prenosa. Na primjer, Miter gearbox menjač može prenijeti sila pravokutno na drugu osovinu rotacije nakon što se dva seta ventilatora koriste za realizaciju promjene pravca prenosa. Princip prenosa obrtnog momenta je isti uslovi snage, što je brža brzina zupčanik, osovina za manji obrtni moment, to je veće suprotno.

Menjač je podijeljen u ručne i automatske dve vrste. Miter Menjač Manuelni menjač uglavnom se sastoji od zupčanika i osovina. Menjač AT je sastavljen od hidrauličnog pretvarača obrtnog momenta, planetarnog zupčanika i hidrauličkog upravljačkog sistema. , Kroz hidrauličnu transmisiju i kombinaciju zupčanika za postizanje obrtnog momenta sa promenljivom brzinom.

Menjač je sastavljen od mehanizma za prenos sa promenljivim brzinama i upravljačkog mehanizma, ako je potrebno Miter Gearbox, takođe se može instalirati uređaj za izlaz. Postoje dva načina za klasifikaciju: prema režimu promjene odnosa prenosa i prema različitim načinima za podjelu puta.

Ručni menjač uglavnom se sastoji od zupčanika i osovina, Miter gearbox kroz različite kombinacije zupčanika radi stvaranja promjenjive brzine; i kutija sa automatskim menjačem AT je sastavljena od hidrauličkog pretvarača obrtnog momenta, planetarnog zupčanika i hidrauličkog upravljačkog sistema, preko hidrauličkog prijenosa i kombinacije zupčanika Da bi se ostvario obrtni moment sa varijabilnom brzinom.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.