Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Miter menjač metoda

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Aug 04, 2017

Sistem rupa za kutije sa menjačem je obično paralelni sistem otvora vratila, Miter Gearbox rupa za obradu u sklopu često u donjem ili donjem delu držača za pozicioniranje benčmarka, završeno je stezanje. (5 ° do 20 °), to jest, dvosmjerna os kutije u vertikalnoj ravni (5 ° ~ 20 °), odnosno ulazna vratila i izlazna vratila imaju mali ugao (5 ° ~ 20 °), to jest, Miter Gearbox unutar raskrsnice, tako da propeler dobija ugao vode, dok rešava mjenjač na malom brodu prilikom instalacije malih prostora. Ne postoji posebna metoda za obradu sistema rupica menjača kutija, a ne postoji univerzalno primjenjiva metoda. A takvi delovi kutije, kao što je upotreba paralelne osovine procesa, Miter Gearbox potreba za dizajniranjem skupa nagiba specijalnim alatom, jednokomponentnom, malom proizvodnjom serije je vrlo ekonomičan i rupa se ne može završiti jednom nakon završetka završna obrada, potreba za konverzijom benčera, Miter Gearbox teško je postići obrasce međusobnih zahtjeva tačnosti položaja osovine, što značajno smanjuje dijelove brzine prolaska i efikasnosti obrade, Miter Gearbox, ali i direktan utjecaj na tačnost prenosa i prenošenje brzine stabilnost.

Prvo, referenca pozicioniranja je izabrana kao površina okvira, tako da se presek vratila u vertikalnoj ravni pretvara u raskrsnicu u horizontalnoj ravni; drugo, Miter Gearbox mašinska oprema odabrana je sa horizontalnim centrom za obradu sa proizvoljnim uglovom rotacije, u odnosu na ulaznu osa β obrade ugaonog dippinga, Miter Gearbox pretvoren u horizontalni centar za obradu sa početnim ugao poravnanja ugla ravnoteže β nagib rupa na problemima obrade.

Horizontalni obradni centar na konverziji radnog komada, odnosno Miter Menjač radni komad na pozicioniranju stola mašine, stezanje, merenje početka koordinatnog sistema radnog komada, uspostavljanje početnog offset porekla na radnom dijelu, radna površina na poziciji koordinatnog sistema mašine identifikovani. Kada se tabela okreće pod uglom β do beveliranog mašinskog položaja, Miter Gearbox pomeranje porijekla radnog komada izračunava se kao izračun početne tačke novog radnog predmeta na osnovu inicijalne offset off-a. U ovom trenutku kroz CAD crtež, kako bi pronašli X, Z pravac starog, Miter Gearbox-a, stari koordinatni sistem izrađen od originala veze

Korišćenjem procesa obrade, Miter Gearbox mjerenje koordinata pokazuje da tehnički indikatori ispunjavaju zahtjeve uzorka, Miter Gearbox je cijela mašina preciznost preciznosti mjerenja uređaja dobra. Stopa kvalifikacije proizvoda ≥ 97%, ekonomske koristi su veoma značajne.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.