Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Princip Mitralacije Miter Gearbox

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Oct 12, 2017

Mjenjačnica se zasniva na modularnom principu modularnog dizajna, značajno smanjuje tip delova, Miter Gearbox pogodan za proizvodnju velikih razmera i fleksibilnu selekciju. Takođe poznati kao menjači (tj. Prenosi) u automobilskim dijelovima.

Zbog različitih uslova vožnje automobila, Miter Menjač je neophodno da se brzina vožnje i obrtni moment vozila značajno razlikuju. Na primjer, brzina brzine puta bi trebala biti u stanju da dostigne 100 km / h, au urbanim područjima brzina često iznosi 50 km / h ili tako. Prazna vozila u pravcu na putu, otpor pri vožnji je veoma mali, a onda kada se učita uzbrdo, Miter Menjač će biti odličan pokretački otpor. Karakteristike raspona brzine automobila motora su manja, a opseg obrtnog momenta ne može zadovoljiti stvarne potrebe puta.

Radilica motora motornog motora je uglavnom jedino u mogućnosti da se okrene u jednom pravcu, a automobil ponekad mora biti u mogućnosti da se vrati unazad, tako da se vozilo često koristi za obaranje vozila.

Kada je kvačilo uključeno, menjač ne može izlaziti napajanje. Na primjer, moguće je osigurati da vozač oslobodi pedalu kvačila s vozačevog sjedišta kada se motor ne isključi. Prenos pomoću mehanizma za promjenjive brzine prenosa i mehanizma za kontrolu brzine u dva dela. Miter Menjač Glavna funkcija mehanizma prenosa brzine je promjena vrijednosti i pravca obrtnog momenta i brzine; glavna funkcija kontrolnog mehanizma je kontrola mehanizma prenosa kako bi se postigao transformacija odnosa prenosa prenosa, odnosno postizanje pomaka kako bi se postigao obrtni moment promenljive brzine.

Mehanički menjač se uglavnom koristi za smanjivanje principa prenosa zupčanika. Jednostavno rečeno, menjač ima više setova brzina od različitih zupčanika, a automobil kada se ponaša pomeranje, Miter gearbox koji je, kroz rad menjača, na različite zupčanike. Na primer, u malom broju obrtaja, tako da se menjača prenosi od velikog rada, i pri velikom brzinom, Miter Menjač tako da je menjač od malog dela.

Menjači se široko koriste u motorima i često se koriste u vetrovnim turbinama i predstavljaju važnu mehaničku komponentu čija je glavna funkcija da prenese snagu generatora vjetroagregata do generatora i uspostavi odgovarajuću brzinu. Obično je brzina vjetroelektora vrlo niska, Miter Gearbox daleko manji od potrebne brzine generacije električne energije, mora se postići rastom zupčanika gearbox-a, a to će se nazvati i gearbox gearbox. Menjač ima sledeću ulogu: 1, ubrzano usporavanje, često se kaže da je menjač. 2. Da biste promenili pravac pogona, na primjer, možemo koristiti dva brzina ventilatora da prođemo sila pravolinijsko na drugu osu rotacije. 3, promenite obrtni moment okretanja. Pod istim uslovima snage, što je brža brzina prenosa, osovina za manji obrtni moment, to je veća suprotna. 4, funkcija kvačila: Mi možemo razdvojiti dva originalno angažovana menjača, kako bi postigli svrhu odvajanja motora od opterećenja. Kao kočione kvačilo. 5, Miter Menjač distribucija snage. Na primjer, pomoću vretena menjača možemo koristiti motor za pokretanje određenog broja slave, kako bi se postigao motor koji će voziti više opterećenja.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.