Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kvalitet Miter Gearbox-a je stabilniji

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Oct 12, 2017

Menjač je uloga odgovarajuće brzine i prenosa obrtnog momenta između glavnog pokretača i radne mašine. Stoga, normalni rad menjača utiče na normalno funkcionisanje čitavog sistema, Miter Gearbox i njegovi različiti aspekti karakteristika su takođe važni. Miter Menjač Trenutno su domaća proizvodnja mehaničkih proizvoda sa inostranim mašinskim proizvodima, još uvek postoje praznine, ove praznine se uglavnom odražavaju u osnovnim komponentama, kao što su hidraulične komponente, veliki kapacitet i niske performanse, Miter Gearbox ozbiljno curenje ulja. Iako je uvođenje stranih mehaničkih proizvoda, kvalitet hidrauličkog sistema stabilniji, nakon dugog perioda korištenja malih curenja ulja. Zbog nedostatka pažnje na mehaničke proizvode i proizvodni proces čistoće zbog lošeg kvaliteta, niske isporuke proizvoda, kratkog vijeka i drugih problema. Miter Menjač Istočno uvođenje napredne tehnologije u inostranstvu, a ne na procesu obrade i montaže proizvoda, izazvalo je dovoljno pažnje, što je rezultiralo istom tehnologijom, ali je performanse proizvoda proizvelo sa velikom razlikom u inostranstvu. Miter Menjač Čistoću menjača uglavnom se ogleda u delovima u procesu sklapanja i montaže gvožđa i drugih nečistoća, čišćenja maziva za ulje i drugih problema. Miter Menjač Problem čišćenja je jednostavan, ali problemi ili greške su višestruke. U nastavku su opisani razlozi za čistoću, uticaj i poboljšanje.

(1) Jasnoća maziva koja se koristi u menjaču je loša. Ovo je direktan uzrok loše čistoće. Glavne posledice su: kada menjač počinje da radi, ulje za podmazivanje ulazi u liniju podmazivanja na svaku tačku podmazivanja (uglavnom na područje zupčastih zupčanika i područje ležaja), pri čemu nečistoće takođe dostignu zonu zatezanja i ležaj, što utiče na njihovo vijek trajanja. Zbog toga, Miter gearbox preporučuje se da koristite specijalni filter za ulje za filtriranje pre upotrebe maziva.

(2) dijelove mašine proizvedene kada gvožđe nije čisto. Miter Menjač S jedne strane je sledeći proces obrade radnika zbog nečistoća delova gvožđa za čišćenje, što rezultira površinom dijelova jame ili ogrebotina i drugih defekata; druga je prisustvo gvožđa na nekim lokacijama nije lako očistiti, kao što je (pogledajte sliku 1) Gvožđe podloga u menjaču nakon rada će biti kroz ulje u radno područje, a zatim oštetiti dijelove.

(3) mazanje nakon ulja i zavarivanja i druge obrade. Miter menjač Nakon što se kavezu za kiselinu ne dozvoli zavarivanje, ili ulje za zavarivanje ulazi u cjevovod, a ulje u ciklus menjača.

(4) sastavljenog na gotovom proizvodu za neke dijelove obrade nakon obrade. Princip sa (3).

(5) nakon čišćenja dijelova ne obraćaju pažnju na očuvanje, Miter Menjač slobodno stavlja. Kao prašina i druge nečistoće u važne delove dijelova, utičući na veličinu uklapanja.

(6) loše efekte zaptivanja. Iz razmatranja dizajna, možete koristiti zaptivku za prašinu V-tipa ulazne i izlazne osovine; sa stanovišta obrade, možete poboljšati površinsku hrapavost vratila.

(7) boja ne može izdržati visoke temperature. Kada menjač u uslovima visoke temperature, Miter Gearbox boje ne može izdržati visoke temperature, piling boje pada u ulje za podmazivanje; kutija izvan zida boje utiče na izgled.

(8) kutija za spajanje zaptivača. Kada površina podnožja zupčanika ili druga površina za pričvršćivanje previše prevuče zaptivače, Miter gearbox kada se kutija ili poklopac, zaptivna masa stisne u kutiju, u ulje


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.