Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Miter Menjač Zahtjev za poboljšanje

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Miter Menjač Sa razvojem tehnologije proizvodnje automobila i korišćenjem zahteva za povećanjem, automobilska oprema se kreće ka visokoj preciznosti, visokoj snazi, visokom opterećenju Miter Gearbox-a, niskom šumu, laganom i dugotrajnom smeru vožnje, izneti visoke zahtjeve. Zaštita zupčastih zupaca je veoma važna procesna mera za kontrolu buke prijenosa, Miter Gearbox koji je izazvao pažnju i pažnju proizvodne i prerađivačke industrije u zemlji i inostranstvu.

Škafer je u suštini mala fasada, Miter Gearbox, to jest, svi izloženi oštri uglovi nakon zubnog profila prijenosa, a zatim i mala fioka, kako bi se na oba kraja zupčanika (tj. Ugao) ) fazna razlika, naziva se šamiranje. Zajednička gvožđarska šipka podijeljena je u sljedeća dva: greda zuba i profiliranje zuba

Obloga je važna mera frezanja duž krajnjeg lica zuba kako bi se sprečilo bujanje i oštećenje usled zgloba površine zuba zbog malih udubljenja.

Par zupčanika u procesu angažovanja, Miter Gearbox početak angažovanja, zbog obrade i deformacije zuba, lako dovode do udara, tako da se vibracija povećava.

Veliki i mala brzina u operaciji, Miter gearbox ako ne koristite gornji deo zuba, onda se često pojavljuju u zupcima zupčanika zuba korena zuba. To je zato što je veličina zupčastih zupčanika spoljnog prstena uglavnom teža od korena zuba i gde je brzina klizanja veća, Miter gearbox zajedno sa nepravilnim podešavanjem kada je instaliran, pa nakon operacije veličine zupčanika često vrh jedan od drugog. Od korena zuba, lako se crta žlebova, slično lepljenju, ponekad zubna zubna zubna zuba takođe izvlači iste žljebove, životni vijek trajanja ima ozbiljan utjecaj.

Nakon obrezivanja za uklanjanje zuba i profila zuba oštri uglovi imaju sledeće prednosti:

(1) U indukcijskom otvrdnjavanju zupčanika, Miter gearbox, srednja frekvencija, posebno visokofrekventno grejanje, teži pregrevanju u oštrim uglovima. Zbog toga, Miter gearbox zupčasti zupčanici moraju biti postavljeni pre gašenja kako bi se dobio najbolji efekat gašenja tokom termičke obrade.

(2) na ojačanoj opremi, karburziju pre odgovarajuće toplote pre nego što je fasada (poželjno zaobljena), u procesu karburisanja toplotnog tretmana, kako bi se izbeglo rotiranje zuba na uglovima oksidativne dekarburizacije.

(3) da smanjite koncentraciju napona tokom gašenja kako biste smanjili i eliminisali postupak toplotnog tretmana izazvanog gašenjem pukotina ili pukotina, Mitre Gearbox koji ima za uštedu pada kaljenja važnu ulogu.

Savremeni teški zategnuti zupčanici nisu samo zavisni od brusilice kako bi se osigurala tačnost brušenja, mnoga domaća i strana preduzeća su uspješno izvedena da grebaju proces brušenja, bez obzira da li su vanjski ili unutrašnji zubi karbidni alati Očvrsnuta površina za struganje. Kao očvršćeno lice nakon obrezivanja, pogodno je za sečenje alata, Miter Gearbox koji može efikasno izbjeći nož i čipanje noža. Za očvrsnu površinu da greblje proces brušenja, struganjem pred tvrdu stranu lica, veoma je važno i mora biti rad.

Brzina zupčanika je da se obezbedi da se kvalitet opreme ne može koristiti da ignoriše važan proces, Miter Gearbox u skladu sa menjačem u kutiji u položaju i ulogama zahteva za obradom zubnog kraja je takođe različit.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.