Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Radni princip Mitre Menjača

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Jednostavno rečeno, Miter Gearbox radni princip vjetroagregata je da promoviše rotaciju radnog kola kroz vjetar, a zatim kroz sistem prenosa kako bi postigao brzinu generatora za pokretanje proizvodnje generatora energije (obrada metala je zaista dobra) efikasna energija vjetra u električnu energiju. Miter Menjač Prema trenutnoj tehnologiji vetrenjača, oko tri metra u sekundi brzine vjetra (stepen vjetra), možete započeti proizvodnju struje.

Najčešća struktura velikih vjetroagregata povezanih na mrežu je horizontalna osovina vjetrenjača sa tri lopatice, a vjetrobranske lopatice montirane na uspravnom cjevastom kuli su napravljene od kompozitnog materijala. Miter Menjač Za razliku od malih turbina vjetra, Miter Gearbox turbine vjetra velikih vjetroturbina rotiraju prilično sporo. Miter gearbox Relativno jednostavne turbine vjetra se koriste pri fiksnim brzinama. Miter Menjač Obično sa dve različite brzine - kod slabog vjetra sa malom brzinom i velikom brzinom u jakim vetrovima. Ovi induktivni motori sa fiksnom brzinom mogu direktno generisati naizmeničnu struju iz mreže.

Relativno novi dizajn je uglavnom promenljiva brzina (kao što je V52-850 kilovata vjetroturbinske turbine brzine od 14 u minuti do 31.4 u minuti). Sa varijabilnom brzinom rada, aerodinamička efikasnost vjetroagregata se može poboljšati kako bi se ekstrahovalo više energije i niži šum u slabim uvjetima vjetra. Zbog toga, Miter Gearbox dizajn vjetroturbine sa promenljivom brzinom od vjetroturbine konstantne brzine, sve više je popularniji.

Senzor montiran na nacelu detektuje smer vjetra i automatski okreće nacelle i vjetroelu kroz upravljač mehanizam, Miter gearbox okrenuti prema vjetru (metal je zaista dobar). Miter Menjač Rotacioni kretanje točkova vetra se prenosi na generator u nacelu kroz menjač. Menjač se ne isporučuje direktno na generator).

Izlazna snaga svih vjetroagregata varira od vjetra. Dva najčešća načina ograničavanja izlazne snage (koja ograničava pritisak na vjetrobran) su podešavanje štapa i podešavanje kosine. Korišćenje vetrogeneratora podesivih za štednju, vjetrovi koji premašuju nominalnu brzinu vjetra dovodeće do gubitka spojlera kroz protok vazduha, zbog čega će se točak zaustaviti. Kada je vjetar previše jak, Miter Gearbox industrija će biti radnja zadnje kočnice, tako da kočnica vjetrobrana. Miter Menjač Korišćenje kočionih vjetroagregata, svako sečivo može se rotirati u vertikalnoj osi, Miter Gearbox, ugao sečiva se mijenja brzinom vjetra, čime se menjaju aerodinamičke performanse vjetroagregata. Kada je vetar previše jak, Miter Gearbox listovi prelaze na ivicu vazduha na vetar, tako da kočnica vetrenjača.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.