Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Worm Screw Jack Kompaktna struktura

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: May 25, 2017

Reduktor Worm Gear reduktora je kompaktna struktura, visok prenosni odnos, Worm Screw Jack i pod određenim uslovima sa samofokusirajućom funkcijom mašine za prenos, jedan je od najčešće korišćenih reduktora, od kojih je spušteni reduktor šuplje osovine Ne samo da je gore navedene karakteristike, Worm Screw Jack, ali i lako se instaliraju, razumna struktura, sve više i više se koristi. Reduktor za šuplje vratilo u reduktor reduktor za dodavanje spiralnog reduktora reduktora, višefazni reduktor može dobiti vrlo nisku brzinu izlaza, kombinacija spiralnog stepena prenosa i nivoa spiralne stepene prenosa, što je efikasnije od čistog pojedinačnog stepena Reduktor reduktora puževa. Worm Screw Jack i male vibracije, niska buka, niska potrošnja energije.

Reduktor reduktora crva, kako bi se poboljšala efikasnost, obično se koristi crni zupčanik od obojenih metala, crv je upotreba tvrdog čelika, jer je pokretni pogon trenja, Worm Screw Jack u toku rada, on će proizvesti veću toplotu, tako da delovi i zaptivke reduktora između termičke ekspanzije razlike, Worm Screw Jack tako da se u koordinacionoj površini praznine i ulje zbog temperature povećanja razrijeđene lako mogu prouzrokovati curenje. Glavni razlozi su četiri tačke, jedan je materijalna kolokacija razumna, druga je površinski kvalitet površinskog trenja, treća je izbor maziva za ulje, Worm Screw Jack količina je tačna, četiri su kvalitet montaže i koristite okruženje.


Pužni uređaj obično koristi limenku bronzu, materijal za parenje crva koristi 45 čelika da se stvrdne do HRC45 155, koji se često koristi 40C: ojačan HRC50 155, grundiranje crva za grundiranje Rao 8FCM, normalan rad reduktora , crv je kao očvršćeni "fajl", Worm Screw Jack i stalno prebacuje crvenu opremu, tako da je crvena oprema. Općenito gledano, ovakva vrsta habanja je vrlo spora, kao što je fabrika koju neki reduktor može koristiti više od 10 godina. Ako je brzina habanja brža, potrebno je razmotriti da li je odabir reduktora tačan, da li postoji preopterecenje, materijal crvene opreme, kvalitet montaže ili upotreba okoline i tako dalje.

Uglavnom se javlja u vertikalnoj instalaciji reduktora, uglavnom uz dodavanje mazivnog ulja i izbor maziva za ulje. Vertikalna instalacija, veoma je lako izazvati nedovoljno ulje, kada reduktor prestane da radi, redukcija ulja u menjaču motora i reduktora, zupčanik nije zbog zaštite od podmazivanja, puštanja u rad ili rada nije efikasno podmazivanje uzrokovano mehaničkim habanjem ili čak i šteta.

Kada reduktor popusti, čak i ako je menjač dobro zatvoren, fabrika često otkriva da je ulje reduktora u reduktoru emulgovano, ležište je rđalo, oštećeno, oštećeno, to je zato što reduktor u procesu transporta, prenosi ulje iz izazvana toplota nakon formiranja kondenzacije vode; Naravno, i nositi kvalitet, postupak montaže je tesno povezan.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.