Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Crv vijak Jack raste široko

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Aug 04, 2017

Crv je zupčanik koji ima jedan ili više Spiralno zube i bavi s pužni kotač stupnjevana vratila zupčanik para. Indeksiranje površina mogu biti cilindrične površine, crv vijak Jack stožasta površina ili okrugla površina. Prema različitim zub profil Krivulja, običnih cilindričnih crv može se podijeliti na Arhimeda crv (ZA crv), evolventno crv (ZI crv), normalne ravne crv (ZN crv) i -konične cilindrične crv (ZK crv) i tako dalje

(1) Arhimed crv: crv, crv vijak Jack u ravnini okomito na crv osi (tj., na kraju), zub profil za Arhimedove spirale, u ravnini osi zuba profila (tj., Aksijalni zubi profila) je pravac s zub kutom α0 = 20 °. Mogu biti obrađeni na tokarski stroj s jednom polu (sa olovo kut γ ≤ 3 °) ili dvostruki stup (kada γ > 3 °) sa ravan rub. Kada je alat je instaliran, crv vijak Jack gornjoj strani oštrica mora proći kroz osi crv. Ovaj crv Brušenje teško, kada je vodstvo kut obrade velike neugodnosti.

(2) ozubljenja crv: površinu zuba ozubljenja crv (ZI crv) crv je postupno otvorena spirala površini, kraj zuba profil za evolventno. Prilikom obrade, alata edge je tangens do osnovnog kruga. Može biti Brušenje, jednostavno da bi se osigurala točnost obrade. Općenito se koristi za broj crva glave više velike brzine i sofisticiraniji prijenosa.

(3) normalno ravnanje crv: kraj lice od ovaj crv je proširena evolventno crv vijak Jack i površinu zuba (N-N) je ravno. ZN crv je također ravna noža sa jednog pola ili stup u tokarski stroj preokreta. Okretanje kad nož oštrice avion stavljen na površini Spiralno zakona, crv vijak Jack obrada je jednostavna, brusni kotač se često koristi u dugo precizni pužni prijenos.

(4) stožac omotnicu crv: Ovo je nelinearno zavojnicom. To može ne biti obrađeni na strugu i će moći usitniti na glodalice za i tlo na Brusilica. Obrada, crv vijak Jack disk za rezanje ili Brušenje kotač smješten u normalan smjer crv zub utora, osim izratka za Spiralno kretanje, alat za istovremeno oko svoje Ose za rotary pokreta. U ovom trenutku, Jack crv vijak lice glodanje glodanje rezač (ili brusne ploče) je spirala površinu zuba od crva, a zub profil na ja-sam i N N Sekcija je Krivulja. Ovaj crv je lako za mljevenje, crv je točniji, aplikacija je više raširen.

Kružna cilindrična pužni prijenos je slična konvencionalnim cilindrični pužni prijenos, izuzevši profil profil zuba je drugačiji. Spiralni površine crv je rezati sa oštrice sa zaobljenim Luk, crv vijak Jack i crv je napravio sa Fan Chengfa. U srednju ravninu (tj, osi crv) i središte crv, zub profil crv je konkavni Luk i zub profil pužnim je konveksna. Stoga, kružna cilindrična pužni prijenos je na konkavni i konveksni luk zub isprepletanju prijenos, crv vijak Jacka, ali i Crta dodira s prijenos. Glavne značajke su: visoka učinkovitost, općenito do 90%; nosivost, općenito veći od običnih cilindričnih pužni prijenos 50% do 150%; mala veličina; mala kvaliteta; kompaktne strukture. Ovaj pogon je naširoko koristi u metalurgija, Rudarstvo, kemijski, gradnja, crv vijak Jack dizanje i ostale mehaničke opreme na usporavanje.

Pužnim karakterizira činjenica da je crv tijelo u na Aksijalni oblik je konkavan kružni luk na formiranje rotirajuće površina autobusa, crv vijak Jack tako voziti ovaj crv zove se puznim pogon. U meshing bend transmisiju, Smola krug pužnim se nalazi na površini arkuatnih crv, to jest luk crv omotan oko pužni kotač. Crv vijak Jack u srednju ravninu, crv i pužnim su ravne zub profil. Zbog istovremenih zahvata zuba i kontakta između zuba i smjeru kretanja pužnim je slična vertikalne, crv vijak Jack koja je uvelike poboljšala opremu zubi i formiranje podmazivanje uljem filma uvjete , Crv vijak Jack i time nosivosti od oko Akmami Njemačka pužni prijenos 2 do 4 puta na efikasnost je općenito visok kao 0,85 ~ 0,9; Ali to zahtijeva veću preciznost proizvodnje i uvođenje u službu.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.