Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Jack Worm Screw Jack držati konstantan

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Worm Screw Jack Teško je da alat bude u skladu sa originalnim parametrima zbog habanja samog alata tokom normalnog procesa obrade alata. Međutim, tehnologija Worm Screw Jack GLOOR AG-a Logarithmical Relief Grinding tehnologija rešava ovaj problem tako što dozvoljava zadnje i skewne parametre alata. U momentu brušenja da bi se zadržala konstanta, oblik oštrice alata ostaje isti, što značajno poboljšava preciznost preciznog brušenja alata za brušenje. brušenje i isto kao i originalni parametri koji će postati mogući, što značajno produžava životni vek alata, uz istovremeno poboljšanje Tačnost obrade! Proizvodi GLOOR AG uključuju oblikovanje noževa, noževi crvenih vijaka, glodalice za rezanje navoja, zupčaste glodalice i glodalice, cikloni (za obradu vijaka i crva i vijka), rotirajuće nožne noževe (obradni poligoni), višenamenski noževi okretanje poligona), rezač ključeva, valjkasti točak, Worm Screw Jack knurling točak, tri sečiva za sečenje, precizni list testere, kružni lijevak, Švicarska Moni Chena (MONNIER + ZAHNER) ciklonski glodalica Vijci za okretanje okruglih diskova i nestandardno prilagođavanje alata! Proizvodi se široko koriste u vazduhoplovstvu, industriji odbrane, energetici, automobilskoj i ostalim oblastima

(1) mehanička montaža mora biti u strogoj saglasnosti sa odeljenjem za dizajn da bi obezbedila crteže montaže i zahtjeve procesa za montažu, Worm Screw Jack je striktno zabranjen modifikovati sadržaj rada ili na neuobičajen način promjeniti dijelove.

(2) sastav dijelova mora biti kvalifikovan pregled i prihvatanje dijelova, proces montaže Worm Screw Jack-a ukoliko se pronađe nedostajući dijelovi koji nisu u skladu sa standardom, treba odmah prijaviti.

(3) okruženje za montažu zahteva čisto, bez prašine ili drugih zagađivanja, dijelove Worm Screw Jack-a treba čuvati u suvom, bez prašine, sa zaštitnim jastučićem mesta.

(4) delovi procesa montaže ne smeju da se preklapaju, isečeni, Worm Screw Jack neće oštetiti površinu delova, ili učiniti delove značajno zakrivljene, uvijene, deformacije, delovi površine se ne mogu oštetiti.

(5) u odnosu na kretanje delova, treba dodati interfejs za montiranje Worm Screw Jack-a između maziva za podmazivanje (mast).

(6) odgovaraju dijelovima s veličinom da budu tačni.

(7) Pri montaži, delovi i alati bi trebalo da imaju posebne uslove, u principu, delovi se ne smeju stavljati na mašinu ili postavljeni direktno na tlo, ako je potrebno potrebno je staviti Worm Screw Jack na zaštitnu podlogu ili tepih .

(8) u principu, Worm Screw Jack nije dozvoljeno da pređe na mehaničku, ako vam treba korak napred, morate postaviti na mehaničku zaštitnu podlogu ili tepih, važne delove Worm Screw Jack i ne-metalne dijelove donji deo je strogo zabranjen stampede.

Pričvršćivanje vijaka ne sme koristiti pokretni ključ, Worm Screw Jack svaka maticu ne sme koristiti više od jedne iste zaptivke, pričvršćeni vijak sa preklopnom glavom, čep zupčanika sa čepom koji treba zakopati u dijelovima, ne sme biti izložen.

Pričvršćeni vijci i navrtke, vijci od crvene vijke pričvršćeni vijak treba biti izložen vijencu 1-2 tačke; Vijci za zavrtanje sa crvenim vijcima pričvršćuju pričvršćivanje pokretnog uređaja ili održavanje bez potrebe za uklanjanjem dijelova prilike, sklop mora biti presvučen vijcima prije ljepila za vijke.


Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-pošte: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd sva prava pridržana.